Fudbaleri trnske Sloge odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u pripremama za početak sezone na drugoligaškom Zapadu, a na “Bombonjeri” su gostovali juniori banjalučkog Borca, koji se takođe spremaju za start sezona u Omladinskoj Premijer ligi BiH. Na kraju veoma zanimljive utakmice rezultat je bio 5:3 za drugoligaša!

Strijelci su bili: Domuzin, Jokanović, Tomičić, Savatić i Kerezović za domaćina, a Sarić, Đajić i Ivanović za juniore “crveno-plavih”.

Trener Predrag Majkić izveo je sledeći sastav: Delić, Grozdanić, Marinović, Marjanović, Janković, Ivić, Vuković, Tomičić, Kerezović, Domuzin i Nik. Jokanović. Na poluvremenu su ušli: Pilipović, Joldžić, Blagojević, Golić, Milinović, Savić, Savatić i Kobas.

-I pored toga što samo promijenili dosta sastav u odnosu na prošlu sezonu gdje smo ostali bez dugogodišnjih nosilaca igre, u klub je došlo 11 novih igrača, 10 ispod 21 godine. Djelovali smo kolektivno veoma dobro. U posjedu lopte, a i kad je protivnik imao loptu. Pet lijepih golova i još dosta dobrih akcija. Ukupnu sliku možda kvare dva gola koja smo primili u završnici utakmice, ali su svakako dobra opomena u pravo vrijeme – naglasio je Majkić.

S druge strane trenerski tandem Zoran Dragišić – Ranko Stanarević u ovom meču je izveo sledećih 11: Grujić, Rendić, Stupar, Despot, Burnjaković, Šikanjić, Keranović, Sarić, Đajić, Botić, Ćetojević.

Juniore Borce u vikendu pred nama očekuje nastup na međunarodnom turniru u Foči “Fudball Freiends 2023”.