Fudbaleri Kozare u svom trećem kontrolnom meču konačno su pokazali pravo lice, i ubjedljivo kao gosti savladali drugoligaša Dubrave (0:4).

Strijelci za “crveno-bijele” iz grada na Savi bili su Dejan Glišić, koji je upisao het-trik, te novajlija Srđan Eskić.

-Od rezultata važnija je igra. Mislim da smo pokazali da smo u ovom momentu bolji, fizički spremniji, kvalitetniji od Dubrava. U prethodne dvije utakmice imali smo problema sa realizacijom, sada se i to popravlja. Zdravstveni bilten je dobar, pa s puno optimizma ulazimo u finiš priprema – naglasio je Nedžad Žerić, kormilar Kozare.

Kozara je do sada pobijedila Slobodu (Novi Grad) 1:0 i remizirala sa dubičkim Borcem (1:1), a do duela sa brčanskim Jedinstvom za bodove očekuju ih još dva kontrolna susreta, sa srbačkom Slogom i Željezničar Sport team.

S druge strane Dubrave u nastavak drugoligaškog Zapada ulaze sa ambicijom da poprave trenutni plasman na tabeli, a on je sada deveta pozicija. Do sada su izabranici trenera Dražena Dragosavljevića odigrali dva meča, savladali su juniore Borca (1:2), te remizirali sa BSK-om.

– Poslije nešto lakših protivnika stigla je Kozara, da vidimo gdje smo i koliko možemo. Malo su nas omele viroze, gripe, ali to nije opravdanje za ovako visok poraz. Naredna prijeteljska je sa Laktašima, ujedno i generalka, protivnik po mjeri, da vidimo ko će u borbu za bodove – naglasio je komrilar Dubrava Dražen Dragosavljević.