U Ljubiću i dalje radno! Agilna Uprava na čelu sa predsjednikom Zoranom Deketom i dalje radi na jačanju igračkog kadra, kako bi u novu sezonu prnjavorski drugoligaš ušao sa mnogo većim ambicijama nego što je to bilo do sada. Prema riječima ljudi iz kluba, cilj je gornji dio tabele, a ako se na polusezoni ukaže prilika i za nešto više, iz Ljubića poručuju da neće sjediti skrštnih ruku kako takvu priliku nebi sčepali s obje ruke i vratili se tamo gdje objektivno i pripadaju, u elitu Srpske.

Novi fudbaler Ljubića jeste Strahinja Gajić (19), fudbaler koji je proteklu sezonu nastupao za juniore Krupe, a prije toga prošao je omladinsku školu Borca. Igra na poziciji zadnjeg veznog.

Veoma blizu “Borika” jeste i “vezista” Nemanja Burgić, dojučerašnji junior Borca, koji bi takođe u narednih nekoliko dana trebao staviti potis na Ugovor s Ljubićem, pa će tako na prozivici koja je zakazana za 10. jula biti veliki broj novih lica.

A, da u Ljubiću misle na svaki segment u jačanju svih struktura kluba pokazuje i podatak da su prvi trener Nikola Zeljković i Šef omladinske škole Goran Deket u Sarajevu položili za B trenersku licencu, pa u klubu sa zadovljstvom ističu da će u zapisniku imati sve rubrike popunjene do kraja…..