Bliži se doček Nove godine, a kao što znate najspektakularniji u okruženju, a sasvim sigurno i na Balkanu održaće se u Klub “Drama Arena”, gdje će na prelazu iz stare u Novu 2018. godinu pred 2.000 srećnika nastupiti Svetlana Ceca Ražnatović.

Naš portal kao što je prvi objavio da najveća estradna zvijezda eks Jugoslavije nastupa u gradu na Vrbasu, tako ide i korak dalje, jer ulaznice gotovo da su planule, a među “odabranim” naći će se i najveće zvijezde evropskog i svijetskog sporta!

Mogli bi slobodno reći da će Ceca u Banjaluci imati nastup na mini Evropskom šampionatu!

Na obalama Vrbasu u luksuzno opremljenom noćnom klubu “Drama Arena” naći će se fudbalski reprezentativci iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Bugarske…., a sportski krem biće pojačan sa još nekoliko NBA zvijezda, što današnjih, što bivših asova igre pod obručevima! Naravno, biće tu i visoki zvaničnici iz država regiona, brojne medijske ličnosti, voditelji, modeli, glumci….

Nema sumnje da će atmosfera biti usijana, i da se očekuje veliko “narodno slavlje” u najluđoj noći, koje će sasvim sigurno trajati do ranih jutarnjih časova 1. januara.

A naveče, slijedi repriza, u možda još tvrđoj verziji “žurke”, jer za mikrofon i klavijature izaći će “kralj kafane” Aca Lukas.

Moteli, hoteli, privatni smještaji, u prazničnim danima trljaće ruke, jer Banjaluka u tom period zaista će biti evropska prestonica džet-seta, i dobrog provoda.

Klub “Drama Arena”, mjesto dobrog provoda…….