Mladi 22-godišnji golman Borca iz Osinje, Dejan Majstorović, umro je na fudbalskom terenu u Donjoj Dubici kod Šamca, na utakmici 9. kola Područne lige PFS Doboj, Bratstvo – Borac.

U Donjoj Dubici još su u šoku i nevjerici, još ne mogu vjerovati da se ugasio jedan mladi život na njihovom igralištu.

– Još uvijek nemogu da vjerujem, strašna tragedija. Utakmica samo što je počela, u 6. minutu, golman Borca se samo srušio. Do tada nije imao niti jednu intervenciju. Odmah je klupski doktor Borca dotrčao da nesrećnom golmanu ukaže prvu pomo, već tada nije davao znakove života. Odmah smo ga prevezli u Dom zdravlja u Šamac, gdje su ga pokušali reanimirati, ali, na žalost, bezuspješno, kaže Milan Tomić, predsjednik FK “Bratstvo” iz Donje Dubice.

Šta je uzrok iznenadne smrti mladog golmana Majstorovića, vjerovatno će biti poznato tokom dana.
Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Dejan je bio dobar i čestit mladi i uzoran sportista i ništa nije ukazivalo na nedjeljnu tragediju.

– Sahrana će biti obavljena u utorak i mi smo kao klub, ponudi svu pomoć u njenoj organizaciji. Naši igrači i rukovodstvo će ići na Dejanovu sahranu, ističe predsjednik Tomić.

Pomoć od FSRS i PFS Doboj

I u fudbalskim organima Fudbalskog saveza Republike Srpske, te Podrućnog saveza Doboj, ostali su zatečeni vješću da se na terenu ugasio još jedan mladi život. Oba saveza imaće svoje predstavnike na poslednjem ispraštaju Dejana, a kako smo nezvanično saznali porodici Majstorović biće uručena i jednokratna novčana pomoć.