Poslije posjete Glamočanima i Trnu, danas je rukovodstvo FSRS predvođeno predsjednikom Vicom Zeljkovićem, podpredsjednikom Bojanom Kušljićem i generalnim sekretarom Ognjenom Valjićem obišlo i FK Čelinac, kao i stadion “Tukove”.

Rukovodstvo jesenjeg vicešampiona drugoligaškog Zapada upoznalo je čelnike FSRS o rezultatitima u tekućoj sezoni, prvoj u drugoligaškim vodama, završenim projektom izgradnje zaštitne ograde na pomoćnom terenu, kao i sa svim završenim projektima na stadionu, prije svega rasvjeta i navodnjavanje.

A, iz FSRS je stigla i te kako lijepa vijest za sve ljubitelje popularnog “Čelzija”.

– U sklopu izgradnje terena sa vještačkom travom širom Srpske, jedan je planiran i u Čelincu. Takođe ispred FSRS postavićemo nove klupe za rezervne igrače na glavnom terenu u Čelincu – istakao je Vico Zeljković.

Prvi čovjek FK Čelinac Dragan Predić kaže da ovaj klub ide krupnim koracima naprijed.

– Imamo sjajnu saradnju sa rukovodstvom FSRS, i to se vidi iz priloženog. Ovom prilikom zahvaljujem se svima koji su nama pomogli u realizaciji ovih projekata, posebno direktoru RJ Elektrokrajine u Čelincu Vladi Gligoriću, kao i rukovodstvu opštine Čelinac i Ministartvu porodice, omladine i sporta. Naredni cilj je izgradnja tribina na stadionu u Čelincu – naglasio je Predić.

Delegaciju FSRS u Čelincu pored predsjednika Predića dočekali su i članovi Uprave Goran Trivić, Darko Kukolj i Radovan Kovačić.