Kraj sezone, i skraćivanje Prve lige Srpske unio je dramu u sve rangove takmičenja. Pribjegava se svim sredstvima kako obezbjediti opstanak, a svjedoci smo “velikih i malih” dilova, čak i onim amaterskim ligama, u kojima sem fudbala ne bi smjelo i trebalo da bude išta drugo važno.

Jedna takva utakmica viđena je i u Prijedoru gdje će u okviru regionalnog Zapada sastati se FSA i Partizan i u kojem je pobjeda tima iz Kostajnice “već viđena stvar”.

-Rukovodstvo PFS Prijedor vrši veliki pritisak na FSA da se utakmica mora pustiti, jer je to interes područja. U slučaju trijumfa kostajničana, loptica bi bila prebačena na Mladost (KV), Progres i Krajinu. Mi želimo igrati pošteno, ali vjerovatno da ćemo morati popustiti pritiscima i odigrati “prijateljsku” utakmicu kako bi zadovoljili sve strane – poručio je za naš portal izvor iz FSA Prijedor.

Da li će utakmicu posmatrati specijalni posmatrači FSRS još uvijek je pod velom tajne, jer prema saznanjima iz zainteresovanih klubova već su kontaktirali kancelariju FSRS, ali za sada nisu dobili nikakav odgovor.

U Prijedoru, dakle “već viđena” utakmica….Hoće li biti posljedica, ….hm, sumnjamo…