Bijeljinski premijerligaš Radnik je ovih dana dobio dva vrijedna pojačanja!

Došao je Milivoje Lazić koji je i ranije jedno vrijeme bio član ovog kluba. Ponikao je u Rudaru iz Ugljevika, a poslije Radnika bio je član Željezničara iz Sarajeva, Mlladosti iz Doboja kod Kaknja, Platinosa iz Grčke, a u Radnik dolazi iz Zvijezde 09 iz Etno Sela Stanišići.

– Svuda pođi  kući dođi! Poznajem veći broj igrača i neće mi se biti teško uklopoti u rad, a sa trenerom Petrovićem sam radio u Željezničaru. Očekujem da u narednom periodu rezultati budu bolji i da se pomjerimo ka sredini tabele – rekaoje Lazić.

Drugo pojačanje  je  Milan Vušurović. On je prošao sve mlade selekcije Crne Gore. Nastupaio je za Budućnost iz Podgorice, Rigu, Botev, a u Radnik dolazi iz Napretka iz Kruševca. Sa Radnikom je potpisao jednogodišnji ugovor.

– Dovođenjem Lazića i Vušurevića zatvorili smo prelazni rok. Očekujem da u narednom periodu znatno popravimo bodovni saldo i pomjerimo se ka sredini tabele – istakao je sportski direktor Radnika u Zoran Sofrenić.

Iz Radnika još i vijest da je Demir Peco i zvanično rakinuo ugovor čime je ovaj slučaj okončan. Krajem jula on je zatražio raskid ugovora, ali je PFS Bijeljina donio odluku u korist Radnika. Uslijedila je žalba FSBiH koji je ocjenio da je njegov zahtjev za raskid ispravan i ugovor je raskinut.                                                                 

Mijodrag Jakovljević