Branko Kovačević, privrednik iz Banjaluke, novo je predsjednik Upravnog odbora FK Borac, odlučeno je jednoglasno na Skupštini kluba iz Platonove ulice. Odmah po imenovanju Kovačević je preduzeo konkretne korake, i postavio novog direktora FK Borac, a to je Dejan Lukendić! Dosadašnji direktor Stojan Malbašić biće koordinator u omladinskim selekcijama, i pomagaće sportskom direktoru Oliveru Jandriću.

– Hvala na povjerenju! Biti predsjednik Borca velika je čast, ali i obaveza. Moramo krenuti naprijed. Ideje i viziju imam i sa ovim timom ljudi u novom Upravnom odboru kreću bolji dani za Borac. Sve što budemo radili, radićemo transparentno, pokušaćemo vratiti povjerenje u klub. Borac će se vratiti u Premijer ligu BiH, a tamo želimo da budemo važan faktor, da ne kažem pretenciozno i najvažniji – poručio je novi predsjednik FK Borac Branko Kovačević.

U Upravni odbor pored Kovačevića ušli su i njegov zamjenik Mario Keserović, te članovi Vico Zeljković, Darko Milunović, Viktor Latinović, Vedran Pušić i Damir Pušić.

U Borac želimo da dovedemo jake firme, moćne sponzore, i za njih se čuva još nekoliko mjesta u Upravnom odboru. Već sutra kreću radovi na pomoćnom terenu, a nova Uprava baviće se i pojačanjima. Borac u Novu 2017. godinu ulazi sa puno optimizma –poručio je Vico Zeljković, novi član Upravnog odbora FK Borac.