U prostorijama FSBiH u Sarajevu žrijebom su određeni domaćini finalnog dvomeča Kupa BiH u kojem se sastaju Borac i Zrinjski.

Prvi meč igra se u Mostaru 08. maja na stadionu pod “Bijelim brijegom”, a revanš susret igraće se u Banjaluci 17. maja na Gradskom stadionu, kada će bolji iz ovog dvomeča i podignuti pehar!

Oliver Jandrić, sportski direktor banjalučkog premijerligaša, bio je zadovoljan ishodom žrijeba u Sarajevu, te poručuje da je cilj jasan.

-Možemo da budemo zadovoljni. Revanš je u Banjaluci i to je ono što smo priželjkivali. Očekujem dvije veoma teške utakmice u borbi za trofej. Sastaju se dvije najbolje ekipe u ligi i uvjeren sam da nas čeka pravi fudbalski spektakl. Mi znamo svoj cilj i želimo da osvojimo trofej. Daćemo sve od sebe protiv veoma kvalitetne ekipe Zrinjskog. Ipak, o finalnim utakmicama razmišljaćemo kada za to dođe vrijeme. Sada nam predstoji duel sa Sarajevom i sve misli usmjerene su ka tome – poručio je Jandrić.

Borac je u polufinalu bio bolji od Širokog Brijega u oba meča (1:3 i 2:1), dok je Zrinjski savladao dobojsku Slogu (0:0 i 3:0).

“Plemići” inače, brane duplu krunu, a Borac je na najboljem putu da im preotme oba trofeja, jer u šampionatu ima sdam bodova prednosti, a u Kupu je domaćin u revan susretu. Kako god da bude, očekuje nas spektal tog 18. maja na prepunom Gradskom stadionu…..