Saška Kovačević!

Gotovo da ne postoji osoba na ovim prostorima koja nije čula za ovu djevojku. Modričanka, fudbalerka, karatistkinja, ljubitelj “verlog asfalt i mirisa benzina”, nekako naprečac dospjela je na medijsku scenu, koja ju je razapinjala. Navodna iznuda novca od katoličkog sveštenika, kojeg je zajedno sa pajdašem” slikala pa iznuđivala novac, odjeknula je poput bombe!

Nema medija koji ovu atraktivnu crnku nije pomenuo, za fatalnu Sašku čulo se čak i do Vatikana….

Za naš portal Saška je otvorila dušu, i bacila neko novo svijetlo na ono što je bilo u žiži….

Oni koji znaju tvoju situaciju porede te sa Svetlanom Ražnatović, koja je bila u identičnoj situaciji?

– Da, ja i “Ceca nacionale” sa nanogicom  hahahaha! Ali, ima istine, fatalne i uspješne žene, spremne da sve prođu u životu. Ceca je na kraju pobijedila. Sad sam sve uvjerenija da ću i ja iz cijele priče izaći kao pobjednik, pogotovo kada budem smjela pričati o stvarima koje su mi zagorčale život – započinje priču Saška Kovačević.

– Da, sad je sve već odavno završeno. Kazna zatvora zamjenjena mi je sa kaznom kućnog pritvora, s'tim da sam imala radnu obavezu, dozvolili si mi da radnim danima odlazim na posao, pa samim tim vrijeme mi je brže prolazilo. U maju prošle godine (2019) skinuli su mi nanogicu i ja sam svoju kaznu odslužila – priča Saška.

Boli je samo jedna strana istine, a kako kaže boriće se i za onu drugu

– Cijelo vrijeme ste slušali samo jednu stranu priče. U pravu ste sad je došlo vrijeme kada mogu da progovorim. Sudski proces ako se ne varam mislim da je završio, ja sam svoje odslužila, ali sam nastavila i da živim dalje. Nemam namjeru da se pravdam i objašnjavam narodu, jer to je nemoguće. Želim samo da kažem da svako ko je imalo pribrane glave može sam da procjeni o kakvoj se to osobi radi. Sami naslovi posle mog slučaja su sam dokaz, a koliko je tek toga prikriveno i prećutano. Ne želim da ga pominjem i klevetam, jer otišlo bi predaleko, a sve što zapravo želim je mir u životu, a imala bih puno toga da vam kažem! Jedini način na koji bih vas uvjerila, dokazala i pristala evo javno pristajem, a to je poligraf ! Ja i on, pa da vidimo ko je u pravu…..

A život mora ići dalje. Saška se trudi da se vrati u normalu, iako ni to nije ponekad lako…..

– Ja sam svoj život sredila u okruženju svojih najmiliji. Preuzela sam porodični posao i posvetila se biznisu. Odmah po izlasku iz kućnog pritvora, vratila sam se karateu, položila sam pred prof.dr. Vladimirom Jorgom za crni pojas 3. dan i proslavila 20 godina uspješnim bavljenjem karateom. Kako god okrenem život je preda mnom – zaključila je fatalana crnka o kojoj se brujalo po mračnim i tajanstvenim hodnicima Vatikana.