Ljetos su bili u žiži javnosti, kada su organizovali kamp FK Partizan na četiri lokacije u laktaškoj opštini, a sada nastavljaju sa aktivnostima, prije svega onim na zelenim terenima. Riječ je o Školi fudbala “Mladost” Glamočani, koja gotovo svakog dana dobije po novog člana. Direktor Milenko Petrović ističe da su njihov rad prepoznali i sponzori, koji vjeruju ovom kolektivu i ulažu kako i sami kažu u budućnost.

Uz nas su sada ozbiljno stali Diskont “S”, te osiguravajuća kuća “Euroherc”. Već nam je stigao prvi paket saradnje koji se odnosi na opremu sa logom naših novih sponzora. U pripremi je i promocija opreme u zgradi “Euroherca” u Banjaluci. Pored “slatkih” briha, tu su i obaveze u zimskim ligama, a naši klinci nastupiće u dvije, u dvorani Farmaprom FFA BiH, te Zimsku ligu u objektu “Metala” u Banjaluci pod nazivom DFA. Najvažnije da su nam klinci zadovoljni, jer sve ovo i radimo zbog njih – poručio je Milenko Petrović, prvi čovjek ŠF Mladost Glamočani.

Dario Miladinović, direktor osiguravajuće kuće “Euroherc” za prostor Republike Srpske  ističe da je ovo samo nastavak saradnje.

Bili smo uz Mladost u organizaciji kampa FK Partizan ,kao i uroganizacijama brojnh turnira koji su održani u Glamočanima. Uvijek smo uz mlade i podržavamo jednu zdravu sportsku priču. Ovaj Ugovor smo potpisali na dvije godine, i sigurno da će obje strane imati koristi od njega – istakao je Miladinović.

Škola Fudbala Mladost iz Glamočana nastavlja rasti, ovaj put zajedno sa Diskontom “S” i “Eurohercom”….