Danilo Teodorović, mladi napadač Željezničar Sport team novi je igrač Crvene zvezde, saznaje ekskluzivno naš portal! Supertalentovani centarfor rođen 2002. godine skrenuo je pažnju šampiona Srbije u dresu ekipe koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske za koju je jesenas na sedam utakmica postigao 12 pogodaka i tako polusezonu završio kao drugi strijelac takmičenja.

Teodorović koji se ističe odličnim fizičkim predispozicijama i golgeterskim instinktom, nakon zaduženja Zvezdinog dresa priključio se omladinskom timu, te će u timu Milana Stegnjajića imati vrlo visok zadatak da nastavi stopama prethodnika poput Marka Lazetića, ove zime prodatog Milanu, ali i ranijih ubojitih golgetera iz Republike Srpske koji su se afirmisali u “crveno-bijelom” dresu poput Luke Jovića Dejana Joveljića.

Podsjećamo u borbi za buduću devetku šampiona Srbije najoštriju konkurenciju će imati u Aleksandru Kahviću i Alekseju Golijaninu, takođe centarforima rođeni u Republici Srpskoj.

– I pored možda izdašnijih ponuda koje smo imali od nekoliko klubova iz Premijer lige BiH, ali i okruženja, odlučili smo se da naš Teodorović nastavi svoj fudbalski put u Crvenoj zvezdi. Nekoliko naših igrača koje smo prodali u klubove Premijer lige BiH, stagnirali su, čak i nazadovali, što samo pokazuje da ovdje rad sa mlađim kategorijama još uvijek ne dolazi do izražaja onako kako treba. Teodorović će imati vrhunske uslove za rad u Crvenoj zvezdi – poručio je Radomir Popović, direktor Željezniča Sport team.

Zvaničan potpis ugovora očekuje se u narednih nekoliko dana, ali jedno je sigurno, Danilo Teodorović igraće u Crvenoj zvezdi!