Sve ono što je aktuleni predsjednik Mile Kovačević obećao u nedjeljnoj noći palo je u vodu. Iako je naredio svojim izbornim štabovima da se nacrtaju na Mrakovici, Petar Jelić je u svojoj bazi okupio mnogo više od polovine delegata. Pored deklarativne podrške PFS Banjaluka i PFS Trebinje, u Hotelu “San” u Laktašima su se pojavili i delegati iz Bijeljine, Doboja, Modriče, Šamca, Brčkog, Ugljevika, Zvornika, Prijedora,… koji su u sjajnom ambijentu poručili da hoće promjene!

Dolazim iz Bijeljine. Moj savez je dao podršku Kovačeviću, znamo svi kako, ucjenama, prijetnjama i potkupljivanjem, ali moj glas ide Jeliću – poručio je Slaviša Vujić, poznatiji pod nadimkom Pilot, a koji dolazi iz Bijeljine.

Dosta je gazdovanja na račun fudbalskih radnika. Vijeme je za promjene, sa Jelićem idu bolji dani za fudbal Srpske – poručio je Nedeljko Kovačević, delegat iz PFS Doboj,….

I dva premijerligaša Radnik iz Bijeljine, te Krupa, kao i najveći klub Republike Srpske, banjalučki Borac dali su jasnu podršku Petru Jeliću, kao i na stotine onih malih,….

I tako redom, 5, 10, 15, 20, 30, 35, za sada, a očekuje se i delegacija iz Trebinja.

Dobrodošao Petre Jeliću u kuću fudbala. Od večeras Mile Kovačević je prošlost, a zvanično sutra iza podneva,….

U toku večeri specijal slika, i izvještaji sa druženja delegata, i fudbalski radnika širom Srpske iz Hotela “San”,…