Velibor Džarovski, menadžer i čovjek koji je ostao upamćen po najvećoj fudbalskoj štimaljci, kada je dogovorio da rezultat utakmice niželigaških makedonskih ekipa Leskoec – Velgošti bude 134:0. Kada je mogao tada, može i sada!

Ekskluzivno za naš portal otkriva šta se dešavalo na dvije utakmice regionalnog Zapada BSK – Lauš (9:0), i Gorica – Plamen (10:1).

– Nije uopšte teško. Vidjeli ste već, utakmica u Šipovu je počela u 17.30. časova, dok je u Krupi na Vrbasu kasnila 10 minuta. Dobijate informaciju iz Šipova, kada je pao gol, imate dovoljno vremena da odreagujete. Iskreno, najteže mi je bilo “naučiti” sklanjati “laušanere”, jer oni se nisu nikada nikome sklanjali. Ali u životu moraš sve naučiti. Isto tako od ratnika iz Donjeg Vodičeva, za 4-5 dana dobili smo mirne bubice, transformacija je očigledna. Regionalni Zapad u Republici Srpskoj jako je lako dogovoriti, baš poput naziva lige, sve je kao na Zapadu, a čini se da organe fudbalske zaboli ona stvar za regularnosti – istakao je Džarovski.

Na naše pitanje hoćemo li ga vidjeti u posljednjem kolu, dao je (ne)očekivan odgovor:

– Ne, to su odlični učenici! Odlikaši već sljedeći put sve odrade sami!

Naravno, ovo je tekst satiričnog sadržaja, ali poruka iza njega je jasna. Igrate se vatrom…..