Vrijeme je kada mladost I ljepota krase ulice Banjaluke, a ne čudi to jer su dani rezervisani za maturante srednjih škola. Vrijeme je to kada I fudbal pada u drugi plan ali ne baš svima….

Dijete Krupa, kapiten svih mlađih selekcija kluba iz kanjonja još uvijek junior, ali već u seniorskoj selekciji ipak je odabrao prvo fudbal pa onda maturu…Pogađate, riječ je o Džafi Hadžiću!

Dok su njegovi drugovi iz klupa spremali se za maturu Džafo je morao na posao te još jednom da se stavi na raspolaganje klubu u borbi za trofej Kupa Republike Srpske koji je i podigao te stavio klub i sebe upisane u vječnu knjigu osvajača trofeja. Prije četiri dana sa Krupom je postao šampion Srpske, a juče postao i osvajač Kupa. Nije bilo vremena za slavlje u klubu sa saigračima, morao je opet biti đak, matursko veče ga je čekalo…

Elektrotehnička škola i FK Krupa mogu i moraju biti ponosni na svog Džafu koji je bio neprikosnoven na oba polja. Porodica Hadžić danas je bogatija za tri pehara, imaju prvaka Srpke, osvajača Kupa Srpske i uspješno svršenog đaka….