Poslije istupanja Miloša Dujkovića u nekoliko medija zbog toga što nije dobio platu krajem godine kao i ostali prvotimci, u Upravnom odboru FK Borac odlučili su da odgovore na ovakvu vrstu prozivke.

Vico Zeljković, član Upravnog odbora ističe da klub kao što je Borac ne može se baviti svakim igračem pojedinačno, ali da će uvijek rado odgovoriti na pitanja “sedme sile”, pogotovo kada je igrački kadar u pitanju.

Na kraju polusezone bio je stav da se priča oko nastavka saradnje sa Dujkovićem,  ali u međuvremenu su postignuti dogovori sa drugim igračima, čime smo popunili određene linije smatramo kvalitetnijim riješenjima. Međutim, i pored toga on je bio pozvan  na razgovor, ali tražio je 300 odsto veća potraživanja nego što ih je imao!  Ipak, poslednju riječ imali su trener Vule Trivunović i sportski direktor Oliver Jandrić, koji u procjenili da nakon ostanka Kise i dovođenjem Dujakovića imamo viška na toj poziciji.  Moram naglasiti da je Dujković bio korektan tokom vremena provedenog na Gradskom stadionu, ali poslednji istupi u medijima  sve su, samo to ne!  Što se tiče dugovanja ona postoje prema Dujkoviću kao i prema ostalim igračima koji više nisu tu. Obećavam da ćemo vrlo brzo izmiriti sve obaveze, kao i do sada, a kao zalog mojih riječi neka bude 200 hiljada maraka koje smo do sada isplatili  bivšim igračima na ime dugovanja! Nisu mi ni jasna piskaranja pojedinih medija, koje pitam zar se i u drugim klubovima ne duguje, ili je samo Borac interesantan. Možda i to pokazuje da smo veliki klub, odnosno najveći – poručio je Vico Zeljković.