Ovo samo fudbal može prirediti!

Fudbaleri Dubrava  su  šampioni Regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad za sezonu 2016/17.  Dubrave su  poslednjem kolu  uspele  da pobijede Čelinac minimalni rezultatom 1:0 u  posljednjim trenucima meča. Ime  Daria Glišić ostaće zauvek upisano u istoriji kluba, jer je  izborio jedanaesterac  u 93. minutu,   pa preuzeo odgovornost da izvede penal, pogodio gol i tako  izborio plasman  svojoj ekipi u viši rang takmičenja. Pred punim tribinama stadiona u Dubravama utakmica  30. kola  bila  je “za infarkt”!

U 30. minutu Nemanja Gavrić je probao iz slobodnog udarca sa 21 metra,  a  golman Srđan Modić  je loptu   odbio  u korner. Pokušavali su domaći šutevima iz daljine da ugroze gol gostiju, a  golman Modić bio je na visini zadatka.

U drugom poluvremenu uslijedila je prava opsada gola gostiju iz Čelinca. U 59. minutu, Emilko Janković je putio idealan centaršut sa lijeve strane, na drugoj strani je sam bio Meris Demo koji šutira, ali je golman Modić lako uhvatio loptu. U 64. minutu , opet Meris Demo je imao odličnu šansu, ali opet je goste spašavao njihov golman. U 68. minutu ,Meris Demo je promašio prazan gol sa dva metra, Nikša Dimitrijević sjajnom fintom oslobodio sesvog  čuvara, poslao sjajnu loptu na drugu stativu, a usamljeni Demo pogađa stativu sa dva metra,  a domaća publika uhvatila se za glavu, nisu mogli da veruju šta u gol  nije pretvorio Demo.  U 80 minutu Emilko Janković dobro šutira, stativa je bila saveznik gostiju . U 81.  minutu ušao je u igru “džoker” s klupe trenera Siniše Đurića, Dario Glišić, koji  je u 93 . minutu izborio penal, nakon što ga je nepropisno zaustavio Stefan Kutić. Slavlje uDubravama traje duboko u noć, i trajaće dugo, dugo, dugo,…

DUBRAVE – ČELINAC 1:0 (0:0)

Strijelac: Glišić 1:0 (90+3, penal).  Stadion: FK Dubrave. Gledalaca: 400.  Sudija: Miloš Kovačević. Pomoćnici: Milan Gvozden i Aleksandar  Karanović (svi iz Prijedora).  Delegat: Darko Ćetojević (Srbac).  Žuti kartoni: Kutić, Ilić (Čelinac).

Dubrave: Milanović, Radosavac, Crljenković (od 59. E. Demo), Hadžialagić, Janković, Demo, Gavrić, Dimitrijević (od 81.Glišić), Pilipović, Vukajlović, Kisin.  

Čelinac: Modić,Stolić (od 75. Materić), Tomić, Knežević, Branković, Kutić, Spasojević, Džombić, Ilić, Popović (od 82. Gojković), Materić.

G. Popović