Dubrave su na plus 7 na regionalnom Zapadu. Ostvarili su i 9 uzastopnu pobjedu, a ovaj put slavili su u Kotor Varošu. Bio je to dosta izjednačen duel, odigran po izuzetno teškom i blatnjavom terenu, koji je i kumovao jedinom golu na utakmici.

Igrao se 30. minut, Berić je uputio centaršut sa desne strane. lopta je odskočila kraj golmana Kuića i na izneneđenje svih završila u mreži!

Najbolju priliku za poravnanje Mladost je imala polovinom drugog poluvremena kada je poslije kornera najviši u skoku bio kapiten Vučenović, ali njegov udarac umjesto u mreži završio je na stativi Mrkobradinog gola.

Dubrave su tako uspješno arhivirale još jedno teško gostovanje, sasvim sigurno su jesenji šampioni, a po igrama koje pružaju ni konačna titula i plasman u Drugu ligu Zapad nisu daleko.

MLADOST (KV) – DUBRAVE 0:1 (0:1)

Strijelac: 0:1 Berić (30). Stadion: FK Mladost. Gledalaca: 200. Sudija: Milan Gvozden. Pomoćnici: Bojan Džepina (oba iz Prijedora) i Srđan Bašić (Novi Grad). Delegat: Dragan Aleksić (Srbac). Žuti kartoni: Radivojević, Drljača (Mladost), Pilipović, Zorić (Dubrave).

Mladost (KV): Kutić, Bašić, Jurić, Vučenović, Nedić, Janković, Tepić (od 80. Žarić), Kršić, Radivojević, Drljača, Stupar.

Dubrave: Mrkobrada, Radisavac, Hadžialagić, Janković, Demo, Gavrić, Berić, Glišić, Zorić, Pilipović, Ališić (od 60. Jovetić).