U duelu dva drugoligaša, Dubrava i srbačke Sloge trijumfovao je tim i koji bolje stoji na tabeli drugoligaškog Zapada sa 3:1.

Prvo poluvrijeme je pripalo Slogi, drugo Dubravama. U 25. minutu grešku odbrane domaćih iskoristio je Srđan Lekić, koji je rutinski, preciznim udarcem matirao golmana Vasića. Ovaj rezultat se nije mijenjao do kraja prvog poluvremena. Dubrave su došle do poravnanja rezultata u 76. minutu, kada je Slaviša Vukajlović sa 17 metara izuzetno odmjerenim i preciznim udarcem šutirao u donji desni ugao za 1:1.

U 80 . minutiuutakmice domaći dolaze do vodstva preko Srđana Glišića koji je iskoristio asistenciju Nemanje Jalića. Konačan rezultat u 90. minutu postavio je  Jalić koji je izašao sam ispred golmana Sloge i rutinski ga matirao za 3:1.

Dubrave: Vasić, Majdanac, Hadžialagić, Pilipović, Radosavac, Njezić, E. Demo, M. Demo, Glišić, Tatić, Milaković. Još su igrali: Miljković, Pucarević, Velagić, Vukajlović, Jalić, Perić.

Sloga (S): Smiljanić, Kutić, R. Zelenac, Malbašić, Zukanović, Ilić, Munjiza, Mirković, Kopanja, Lekić, G. Zelenac.  Još igrali: L. Sember, O. Sember, Maletić, Grgec, Bjelonić.

G. Popović