Jesenji hit na regionalnom Istoku je svakako Sloga iz Gornjeg Crnjelova.Osvojene su jesenje počasti sa 39 bodova što je za dva više od drugoplasirane Mladosti iz Velike Obarske. Zabilježeno je 12 pobijeda i tri remija. Dakle bez poraza , uz gol razliku 36:9.

FK Sloga je postala prepoznatljiva po tome što ovde igraju najbolji igrači iz Semberije. Predsjednik Zlatko Krsmanović je stvorio takvu ekipu koja već nekoliko sezona dominira, i krenulo se od Prve Opštinske lige,  pa se stiglo do Regionalne, a za sada cilj je Druga liga.

Imamo kvalitetnu ekipu kojadominira i u Regionalnom rangu. Ravnopravno se nosimo sa bivšim premijerligašem Mladosti iz Velike Obarske. Između nas treba tražiti novog prvaka. Jesenas smo ih pobijedili na našem terenu, ali ovo je samo prvo poluvrijeme. Na proljeće predstoji velika borba za svaki bod i gol. Moja prognoza je da ćemo mi biti bolji i plasirati se u Drugu ligu. Igrački kadar će biti zadržan, a možda o pojačan. Pripreme će biti dobro sprovedene. Sve strukture su spremne da daju maksimum u radu i uspjeh ne bi trebao izostati –  kaže Dalibor Kapikul, trener Sloge.

Njegovo mišljenje dijele i igrači:P.N ovaković, Žalica, Anđelić,Trifković, Simikić,Karaman, i drugi.

Mijodrag Jakovljević