Krupa je startovala sa pripremama, još uvijek obavijena neizvjesnošću u kojem će rangu nastupati, ali sa novim entuzijazmom, da što prije dostignu nivo koji su imali prije nekoliko godina. To se vidjelo i iz obraćanja Draška Ilića, prvog čovjeka tima iz kanjona “Tijesno”, potom direktora Miroslava Balabana, te trenera Vladimira Ilića.

http://localhost/krupa-upalila-motore-sa-22-imena-ceka-se-jos-gdje-igra/

– Politika je sledeća, da stvaramo mlade igrače, pravimo od njih fudbalere, koji sutra mogu igrati bilo gdje, ne samo u Krupi. Naša želja je da za godinu ili dvije budemo tamo gdje i pripadamo, a to je Premijer liga BiH, bilo po igračkom kadru, infrastrukturi, organizaciji kluba, i u svakom drugom segmentu mi to i jesmo! – naglasio je Draško Ilić, predsjednik Upravnog odbora FK Krupa.

– Ovo je domaćinska kuća, morate jedni drugi da poštujete, može doći do krize rezultata, ali nesmije doći do krize poštovanje – naglasio je Miroslav Balaban, direktor FK Krupa.

Igrače je pozdravio i trener Vladimir Ilić, naglasivši da će se raditi šest sedmica, uz najmanje pet kontrolnih utakmica, naglasivši da ova prva sezona biće bez ikakvih imperativa rezultatski, što će svakako biti olakšavajuća okolnost za malde igrače, koji čine gro trenutne ekipe.