Nemijte uopšte sumnjati, Krupa će na žalost onih koji priželjkuju suprotno, a na sreću naših navijača igrati Premijer ligu BiH! Ovo je poručio Draško Ilić, predsjednik Upravnog odbora kluba iz kanjona “Tijesno”, stavivši “ad akta” tako temu koja provejava iz određenih krugova.

– Naravno, ako budemo prvi, a potrudićemo se da titulu što prije obezbijedimo. Netreba uopšte upoređivati prošlu i ovu godinu, jer u prošlom šampionatu bili smo svjesni svih svojih nedostataka, koje smo u međuvremenu otklonili i sada sa punim pravom možemo reći da krupnim koracima idemo ka eliti BiH – istakao je Draško Ilić.

On je napomenuo da svi u klubu danonoćno rade na tome da klub bez problema dobije licencu za nastup u najjačem rangu takmičenja.

– Gotovo svi igrači, a pogotovo nosioci imaju profesionalne ugovore, što samo pokazuje koliko smo ozbiljni u namjeri da imamo respektabilan tim. Takođe, infrastruktura je dovedena do maksimuma. Nedostaju reflektori, ali mislim da i za tu priču imamo riješenje. Finansijski aspekt nikada nije bio sporan, jer u našem klubu nikada nikome nismo ostali dužni jednu marku, računajući i sve obaveze prema državi, koje uredno ispunjavamo puneći budžet ne malim sredstvima – napomenuo je Draško Ilić, koji je doao i ovo:

– Velika zahvalnost ide i na račun Borca, koji je pokazao da mu je stalo da ima veoma jakog takmaca u svom rangu. Isto tako očekujemo i pomoć od Grada Banjaluka, koji je pokazao interes da ima dva vrhunska fudbalska kluba u svom dvorištu. Isto tako u stalnom smo kontaktu sa kancelarijom FSRS, koja želi da vidi Krupu kao svog predstavnika u eliti. Dakle, nema sumnje, Krupa je novi premijerligaš – poručio je Draško Ilić.