Fudbaleri Krupe startovali su sa pripremama za novu sezonu. Mnoga kadrovska riješenja su viđena u kanjonu “Tijesno”, a predsjednik Upravnog odbora Draško Ilić najavljuje ekspresan povratak u Premijer ligu BiH.

-Nama i nije mjesto u Prvoj ligi! Počeli smo pripreme, a da ne znamo ni s kim još igramo, to dovoljno govori o anarhiji u tom sistemu. Naša je želja da već do zime stvorimo ozbiljnu bodovnu prednost i da već tada razmišljamo o stepenici više. Iz kluba su otišli Milanović (Sarajevo) i Aganspahić (Čelik), kao i još neki igrači kojima su istekli ugovori (Marjanović, Babić, Karišik…) i njima nismo pravili problema da nastave karijere u nekim drugim sredinama, jer sigurno vrijede više od Prve lige Srpske – poručio je Draško Ilić, prvi čovjek prvoligaša iz Krupe na Vrbasu.

On je dodao da pored rezultatskog imperativa, radiće se i na dogradnji infrastrukture.

– Ne treba nam niko drugi reći, sami smo pametni da znamo da moramo promjeniti travu, a u planu su i reflektori. Posla je puno, ali vjerujem da možemo doći do cilja – istakao je Draško Ilić.

Mjesto direktora prepušteno je dojučerašnjem golmanu Mladenu Iliću (22), koji će tako biti najmlađi fudbalski direktor Srpske.

– Do juče sam bio član te svlačionice, ali to će samo biti zamajac još boljoj saradnji. Cilj zajednički svi imamo, a to je povratak u Premijer ligu BiH. Uz maksimalno zalaganje svih u klubu, možemo do tog cilja – kratak, ali koncizno jasan bio je Mladen Ilić.