Na terenima Republike Srpske sve je više dobrog fudbala, ali i lijepih životnih priča. Jedna takva viđene je u Donjoj Slatini na utakmici drugoligaškog Zapada između domaće Mladosti i BSK-a.

Junak ove priče je golman Mladosti Jovica Lakić, koji je prije početka meča zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Draganu Blažanović. Poput filmskih scenarija, njegovi saigrači su imali na majicima natpis: “Gaga, udaj se za mene?”

A, Gaga, ne imajući kud: Rekla je DA!

Zabavljamo se pet godina i došlo je vrijeme da našu vezu prebacimo u službeni odnos. S obzirom da sam ja cijeli život proveo na fudbalskom terenu, u razgovoru sa igračima došli smo na ideju da to bude tamo gdje se osjećam najkomotnije, na zelenom travnjku! Hvala saigračima, kao i lužbenim licijma koji su dozvolili da to sve odradimo. Mojoj sreći nema kraja, Dragana, moja ljubav je pristala, ima li šta ljepše u životu – priča ushićeno Jovica za naš portal.

Ljubav je još jednom pobijedila, ovaj put između Jovice i Dragane, koji su zakoračili u neku, ljepšu, ali i bezbrižniju budućnost. Ova priča iz Donje Slatine, i pored teških vremena, trebala bi da bude potokaz, kako sa malo mašte i puno ljubavi svi možemo biti srećniji,….