Nova afera u fudbalu Republike Srpske!

Iako je na drugoligaškom Istoku odigrano 18. kola, “neki” već znaju šta će se dogoditi u 21. kolu! Naime, naš izvor otkrio nam je detalje prevere koja se sprema u Brčkom:

Riječ je o utakmici Jedinstvo Brčko – Proleter Dvorovi. Milorad Živković, predsjednik brčanskog kluba i Dragiša Đurić, zvani Bajin, bivši komesar za sudije iz Dvorova dogovorili su pobjedu Proletera, koja ih ostavlja u ligi! Jedinstvo više ne može ni gore, niti dole, a Proletetu je svaki bod zlata vrijedan, pogotovo oni na strani. U tom slučaju izvisio bi neko u trokutu Drina HE, Vlasenica, Velež Nevesinje –potvrdio je naš izvor koji je bio svjedok dogovora pomenutog meča:

– Molim Vas nemojte otkrivati moj identitet. Spreman sam ovo ponoviti bilo gdje, ali i ovako bi mogao imati problema, jer u pitanju je fudbalska mafija. Cijenim to što radite, i smatrao sam da bi bilo najbolje da javnost sazna šta se sprema u Brčkom. Možda neko uspije i razvaliti taj pakt –zaključio je naš izvor.

Šta će biti do 21. kola ostaje da se vidi, ali nema sumnje da je pred istražnim organima FSRS težak posao, da privedu takmičenja kraju, i to na regularan način, ako je to ikako moguće,…