U nedjelju 2. juna, s početkom u 17.30 časova u banjalučkom naselju Lauš sprema se velika fešta!

Naime ovaj klub igra posljednju utakmicu na regionalnom Zapadu u kojem dočekuje Budućnost, i ukoliko Lauš slavi u okršaju gradskih rivala, a sve su pretpostavke da će biti tako, postaće novi drugoligaš!

Biće to povratak na stare staze ekipe koja je dugo godina bila pred ponorom, gotovo pred gašenjem, ali nakon zaokreta i nove Uprave potpomognute dr Vladom Đajićem, ovaj klub je meteroskom brzinom krenuo u visine. Za kratko vrijeme rekonstruisana je ekipa, radilo se na sanaciji klupskih prostorija, obilježen je i veliki jubilej kluba u kojoj su gostovali veterani Crvene zvezde, a veliki akcenat stavljen je na rad omladinske škole, koja danas broji impozaantnih 250 polaznika, za koje su trenininzi potpuno besplatni.

Nema sumnje da na Laušu predstoji još velika borba za što bolje pozicioniranje kluba, ali zdravi temelji su postavljeni i čini se, da oni vode nepovratnom uzletu ovog kluba sa “Hajberija”, akko od milja zovu ovaj sportski kolektiv iz Banjaluke.

Zato, svi fudbalski putevi u nedjelju vodiće na taj stadion, slaviće se na terenu i oko njega, sve je spremno za spektakl koji se očekuje. Neka tako i bude……