Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je u Beogradu sa košarkaškim reprezentativcem Srbije Daliborom Ilićem, koji je inače član Igokee iz Laktaša.

Dodik i Ilić su razgovarali o takmičarskoj sezoni, ostvarenim rezultatima, kao i o planovima za budućnost.

Srpski član Predsjedništva BiH poželio je mladom Iliću mnogo uspjeha, sportske sreće na parketu i pobjeda, kao i uspjeha u privatnom životu.

Ilić je zahvalio srpskom članu Predsjedništva BiH na podršci, koja mu je, kako je rekao, posebno važna uoči nastavka kvaalifikacija za Evropski šampionat, gdje Srbija ima za sada polovičan učinak, pobjedu u Finskoj, i iznenađujući poraz u Beogradu od Gruzije.

Dalibor Ilić (20) rođen je u Višegradu. Ponikao je u mlađim kategorijama višegradske Varde, a ljeta 2015.  prešao je u mlađe kategorije Igokee.

Tokom Superlige Srbije 2019. godine igrao je na pozajmici u ekipi Mega Bemaksa. Bio je kapiten sastava juniorske reprezentacije Srbije koji je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2018. godine, a ovog mjeseca dobio je poziv da igra za seniorsku reprezentaciju Srbije za kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021.