Trka za predsjedničku fotelju i te kako traje. Mile Kovačević ili Petar Jelić. Na papiru za sada prednost ima aktuelni predsjednik, ali na terenu stvari stoje nešto drugačije,…

PFS Doboj, jedan od pet područnih saveza koji je dao podršku Kovačeviću po svemu sudeći promjeniće svoj stav!

Naime, svih 17 klubova iz OFS Modriča potpisali su peticiju na kojoj traže da se ponovo raspravlja o podršci nekom od kandidata za predsjednika FSRS. Slična, ili istovjetna situacija je u Šamcu, Brodu, Derventi, pa i Doboju. Sve ovo biće na stolu na sjednici PFS Doboj u srijedu, 7. septembra, kada bi po svemu sudeći ovaj savez mogao promjeniti svoju odluku.

Nisam iznenađen podrškom. Ne radim ništa loše, obilazim klubove, pričam sa ljudima na terenu. Konkretno Doboj se osjeća prevarenim, jer kada su dali podršku Kovačevića, tada nije bilo ni jednog protukandidata. Danas je situacija drugačija – poručio je za naš portal Petar Jelić.

Petar Jelic (2)

Ono što znamo jeste da i Bijeljina, koja predstavlja “bastilju” Kovačevićevog uspjeha je u ovom trenutku podjeljena, baš kao i Prijedor. Kada se to sve sabere i oduzme, jasno je ko će imati većinu 26. septembra.