Fudbaleri Krupe odigrali su dobar meč sa Veležom (1:1), u kojem su bili bolji i po ocjenama svih relevantnih izvještača, zaslužili su cijeli plijen.

Ovim bodom Krupa je došla do devetog boda u sezoni, i koliko god situacija izgledala teška, daleko od toga da je bezizlazna za premijerligaša iz kanjona “Tijesno”, koji sasvim je izgledno neće srljati u angažmanu novog trenera do pauze. Kao što je poznao sezonu je započeo Zoran Džimi Marić, da bi poslije serije loših rezultata odstupio, a na njegovo mjesto sigao je vatrogasac Velimir Stojnić, koji je poslije četiri kola odstupio iz privatnih razloga.

Iako su mediji povezivali brojna imena kao novog trenera Krupe, rukovodstvo kluba nije željelo sjeći na prečac, i povjerenje je pružilo, mladim, ali snagama iz vlastitiih redova. Tako su priliku dobili Vladimir Ilić, Siniša Mrkobrada, Marko Mazalica, a priključio im se i kormilar BSK-a Nebojša Anđelić.

Atmosfera na treninzima je odlična, trenerki koji se ne boje izazova, poznaju igrače, a znaju i svoj posao, što bi mogla biti dobitna kombinacija, u preostala četiri kola.

Veoma važan duel slijedi za vikend kada Krupa gostuje u Bijeljini kod Radnika, potom slijedi banjalučki derbi s Borcem, i to u Krupi na Vrbasu, pa gostovanje na “Tušnju” kod Slobode, a jesen se završava domaćom utakmicom sa Željezničarom.

Sigurno da bi se mogao s(a)kupiti koji bod, koji bi bio odličan zamajac za 13 proljećnih bitaka, i nadu za opstanak u bh eliti.