Fudbaleri Radnika sutra (nedjelja) otvaraju proljećni dio sezone u Premijer lige utakmicom protiv Posušja. Bijeljincima je prijeko potrebna pobjeda u borbi za opstanak.

Trener “Plavih” Velibor Đurić kaže da je njegova ekipa spremna za duel sa Posušacima.

– Posušje je kvalitena ekipa sa dosta dobrih pojedinaca, uradili smo sve potrebne analize kako bi se prirpemili za ovu utakmicu. U klubi svi znamo koliko nam ova utakmica znači, pa s toga zahtjevam da tu dobru atmosferu koja vlada u klubu prenesemo i na teren kako bi došli do cilja. Vjerjemo da uz pomoć naših navijača i uz jednu dobru igru možemo doći do tri boda koja bi nam dala vjetar u leđa na startu prolјećnog dijela sezone – rekao je trener Radnika Velibor Đurić.

Đurić u utakmici protiv Posušja neće moći računati na Faruka Gogića i Kenana Šarića koji su polako počeli sa treninzima.

Pored Gogića i Šarića imao određenih problema sa registracijom igrača koji su došli u zimskoj pauzi tu mislim na Ivana Đorića i Aleksu Uroševića, ostali igrači konkurišu za prvi tim za ovu utakmicu. Nadam se da ćemo i tu barijeru otkloniti kada je u pitanju papirologija i da će Đorić i Urošević dobiti potrebne dozvole kako bi nastupli za Radnik – rekao je na kraju Đurić.

Utakmica između Radnika i Posušja igra se na Gradskom stadionu u Bijelјini sa početkom u 13 časova, pravdu će dijeliti Aleksandar Nјegomirović iz Prnjavora.

“Sport Bijeljina