Šef stručnog štaba Radnika Velibor Đurić bio je i te kako nezadovoljan poslije drugog poraza na pripremama u hrvatskom Metkoviću.

Njegove izabranike pobijedila je domaća Neretva sa 2:1, a jedini gol za Bijeljince postigao je Dragan Došlo. Prethodno je jesenji šampion Republike Srpske izgubio od Lučkog sa 1:3.

– I dok za poraz u prvom susretu možemo da krivimo vještačku podlogu na koju se nismo baš najbolje prilagodili, za rezultat druge utakmice smo sami krivi. Igračima oduvijek govorim da se ne može niko pobijediti, ako nema volje i želje za trijumfom. To znači da je za ovaj rezultat isključivi krivac loš pristup utakmici – naglasio je vidno razočarani Đurić.

Ovaj stručnjak je istakao da će obaviti razgovor sa fudbalerima.

– Neće tu biti nikakve galame i vike, nego jednostavno moraju maksimalno da se uozbilje na svakoj utakmici, ako želimo da zadržimo prvo mjesto do kojeg smo stigli poslije jesenjih bitaka. Što se tiče uslova u Metkoviću, stvarno je sve u najboljem redu i nismo pogriješili što smo došli ovamo na ovaj dio priprema. Kući se vraćamo u subotu, a u povratku ćemo u Zenici odigrati susret protiv Čelika – dodao je Đurić.