Borac je odolio na “Đolovima”dobojskog Slogi i tako kapitalizovao tri boda osvoje na u Omarskoj. Na kraju je bilo 0:0, ikao su se mogle tresti mreže na obje strane.

U 28. minutu Nemanja Marković je poslije kornera glavom sa pet metara šutirao, ali nije pogodio gol. U 37. minutu Bunić iz dobre pozicije iz slobodnjaka veoma loše je to odradio. U 42. minutu Bilal je pokušao sa distance, ali nije pogodio.

U nastavku meča očekivano, inicijativa je bila na strani gostiju, ali nije bilo prave završnice, pa je meč završen onako kako je i počeo.

Ovim bodom Borac je došao do 18. u sezoni i nalaze se na 14. poziciji, dok je Sloga treća, ima četiri boda manje od Slobode, ali nisu iskoristili remi tima iz Novog Grada, pa je razlika ostala ista.

BORAC (KD) – SLOGA (D) 0:0

Stadion: “Đolovi”. Gledalaca: 100. Sudija: Slaviša Mazić (Vlasenica). Pomoćnici: Slobodan Marković i Njegoslav Bošković (oba iz Bijeljine). Delegat: Bojan Topić (Banjaluka). Kontrolor: Siniša Radić (Laktaši). Žuti kartoni: Kovačević, Pekić, Radaković, Bunić (Borac), N. Marković, Janjić, Radić (Sloga).

Borac (KD): Trninić, Škarić, Jolović, Asprilja, Radaković, Mikić, Ramirez, Kovačević, Pekić, Bunić (od 86. Halilović), Stanojević.

Sloga (D): Đulčić, Hrubik, N. Marković (od 46. B. Marković), Ristić, Janjić, Šaula, Džaferović (od 46. Knežević), Bilal, Radić, Milaković, Stevanović (od 69. Starčević).