Zbog nedostatka odgovarajuće infrastrukture, Borac će se u narednoj sezoni takmičiti na terenu u Novom Gradu.  Međutim, kroz godinu dana u Kozarskoj Dubici biće izgrađen  odgovarajući teren za takmičenje u Prvoj ligi, rekao je predsjednik Uprave Borca Rodoljub Topić.

– Mi smo u postupku završetka  procedure na izradi projekta izgradnje tribina sa 1.500 sjedećih mjesta,što su i uslovi za dobijanje licence za takmičenje u Prvoj ligi. Ovu polusezonu igraćemo u Novom Gradu – izjavio je Topić.

On je rekao da je Borac napravio istorijski uspjeh za tri godine,  da se sada takmiči u Prvoj ligi koja je sada najjača i u kojoj se takmiči 16 klubova.

Doveli smo dobra pojačanja i cilj nam je da ostanemo u Prvoj ligi, da sezonu završimo na sredini tabele i da završimo izgradnju infrastrukture. Za sve ono za šta smo rekli da će nam trebati šest godina, uradili smo za tri godine. Kupili smo autobus, obnovili smo omladinski pogon, došli smo do 180 djece u klubu, vratili smo se u Prvu ligu – istakao je Topić.