Nova petarda na “Predgrađu”!

Fudbaleri Željezničar Sport team i dalje neznaju za poraz ovog proljeća. Poslije Rudar Prijedora i Slobode iz Novog Grada na pleća su oborili i Zvijezdu 09 (5:1). Izabranici trenera Zorana Ćurguza još jednom su pokazali da imaju sjajnu ekipu, ali i potencijal, jer izuzev veterana Asmira Avdukića, u zapisniku meča su bili mlađi od 21 godinu!

Poveo je Željo u 25. minutu, najviši u skoku je bio Bojan Marković i glavom matirao Avramovića. Prednost je udvostručio Luka Malić, a poluvrijeme je zatvorio Danilo Teodorović, koji je izašao pobjednik iz jednog duela, i rutinski kasnije pogodio za 3:0. Stjepanović je sa “kreča” ublažio blamažu gostiju do poluvremena, kod kojih sasvim sigurno ne štima mnogo toga ovog proljeća, barem po rezultatima….

U nastavku ista meta isto odstojanje. Željo domainantan, i Petrović već u 48. minutu povećava vodstvo domaćina, da bi Ivoš potvrdio petardu u 66. minutu. Gosti još jednim pogotkom u finišu meča koliko – toliko ublažuju poraz, ali se i opraštaju najvjerovatnije od bilo kakve trke za ulaskom u bh elitu.

Četa sa “Predgrađa” sada ima 31 bod, nalazi se na petoj poziciji, ali je i najbolja ekipa ovog proljeća, sa 11 bodova od ukupno 15.

ŽELJEZNIČAR SPOERT TEAM – ZVIJEZDA 09 5:2 (3:1)

Strijelci: 1:0 Marković (25), 2:0 Malić (30), 3:0 Teodorović (40), 3:1 Stjepanović (43, penal), 4:1 Petrović (48), 5:1 Ivoš (66), 5:2 Stjepanović (83, penal) Stadion: “Predgrađe”, igrano bez publike. Sudija: Dragan Todić. Pomoćnici: Davor Maksimović (oba iz Doboja) i Dragan Keranović (Prijedor). Delegat: Mario Đuran (Modriča). Kontrolor: Goran Muharemović (Istočno Sarajevo).

Željezničar Sport team: Avdukić, Čolić, Šaula, Ivoš, Marković, Bilal, Jovandić, Dadić, Malić, Teodorović, Petrović.

Zvijezda 09: Avramović, Jokić, Tešić, Stjepanović, Rakić, Blagojević, Hasanhodžić, Tojčić, Stanišić, Svraka, Dražić.