Zoran Deket, predsjednik Upravnog odbora Ljubića, novi je prvi čovjek Opštinskog fudbalskog saveza Prnjavor! Ovu odluku donijela je jednoglasno sa svih 15 ruku delegata, Skupština OFS Prnjavor, na kojoj je bilo i nekoliko veoma visokih gostiju, među kojima i načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske Vico Zeljković, generalni sekretar FSRS Ognjen Valjić, direktor FK Borac Dejan Lukendić, prvi čovjek PFS Gradiška Miloš Brkić…..

Zoran Deket predložen je i za Izvršni odbor FSRS, a kandidat za predsjednika PFS Gradiška ispred OFS Prnjavor biće Miloš Brkić, aktuelni čelni čovjek ove fudbalske asocijacije.

– Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo, što su delegati Skupštine prepoznali moj rad u proteklih nekoliko godina, a želja mi je da nastavimo putem progresa. Fudbal je sastavni dio mog života otkada znam za sebe i nastojaću da sa ovog mjesta popularizujem fudbal u Prnjavoru, animiramo djecu da treniraju i stvorimo kvalitetne mlađe kategorije, kao zdrav osnov za razvoj seniorskih ekipa. Jedan od prioriteta moga rada biće i edukacija i školovanje trenerskog kadra, jer bez toga nemamo šta tražiti dalje. Veliku pažnju posvetićemo i ženskom fudbalu, jer mislim da imamo potencijal da ova grana zaživi na našem prostoru na pravi način. Neću puno pričati, neka moja djela budu priča. Okrećemo se poslu da vratimo Prnjavor, tamo gdje i zaslužuje – naglasio je za naš portal Zoran Deket, novi predsjednik OFS Prnjavor.

Pored Deketa u Izvršni odbor OFS Prnjavor ušli su Boris Žižak, Dragan Ančić, Duško Jovanić i Željko Duronić.

Kandidati za članove Upravnog odbora PFS Gradiška su Zoran Deket i Duško Jovanić.

Kandidati za Skupštinu PFS Gradiška su Dalibor Tomaš, Ljubiša Pezer, Mario Milijašević, Dragan Ančić, Goran Ilišković i Igor Šarić.

Kandidat za Skupštinu FSRS ispred OFS Prnjavor jeste Zoran Ančić.