Kragujevčanin Darko Milisavljević biće prvi asistent Mihajla Jurasovića u premijerligašu BiH Zvijezdi 09. Napustio je Radnički 1923 i odgovorio pozitivno na poziv Milana Jovića, oca srpskog reprezentativca Luke.

– Odlična organizacija, ambiciozni planovi, jasna ideja i krug najbližih saradnika lako su “slomili” na koju ću stranu. Sportski sektor, na čijem čelu se nalazi Milan Jović, nosi ogroman potencijal. Poziv glave porodice Jović bio je odlučujući da prihvatim poziv Zvijezde 09. Odlično se poznajem sa Mihajlom Jurasovićem, znam kako razmišlja i eto još jednog razloga da napravimo dobru priču. Imamo odlične uslove, posle uvodnog rada, dve nedelje treniraćemo na Zlatiboru. U planu su i pojačanja, Zvijezda se vratila u poznato društvo i učinićemo sve da tu i ostane – istakao je Darka Milisavljevića.

Zvijezda 09 je već na Zlatiboru, a promovisane su u prve novajlije, desni bek Stefan Veličković (Zlatibor) i centralni defanzivac Mladen Jutrić (Klinčeni, Rumunija), koji je prošao akademiju Salcburga.