Nakon teksta “Cirkus u režiji zvorničkij sudija” u kojem se na teret stavlja arbitru Bošku Laziću da je navlačio za domaćina u duelu između Šekovića i Vlasenice, a koja je završena neriješenim ishodom 1:1, “pročačkali smo” i drugu stranu priče, koja nam upućuje da nije baš sve tako kako smo u prvom tekstu napisali….

Inače, Boško Lazić je do sada pet puta sudio utakmice Vlasenici i niti jednom nisu poraženi! Tri puta su teren napuštali kao pobjednici, dok su dva puta dueli završavani bez pobednika. Idući dalje dolazimo do podatka da je Lazić sudio Vlasenici i protiv Partizana iz Trnove i da je domaćin pobjedio 4:3. Lazić je taj meč produžio sedam minuta, a u tom zaustavnom vremenu Vlasenica je postigla i pobjedonosni pogodak. Potom im je isti arbitar sudio u Čelopeku gdje su pobjedili sa 2:1, pogotkom u 90. minutu iz slobodnog udarca sa 16 metara, koji je dosudio taj isti Lazić?!

Bio je glavni sudija Lazić i na meču u Bratuncu koji je završen bez pobjednika (0:0), ali u trećem minutu sudijske nadoknade  poništio je gol domaćinu zbog prekršaja nad golmanom Vlasenice!

Z aduel u Šekovićima prvobitno je bila delegirana sudijska trojka iz Istočnog Sarajeva koja je obila da dođe na utakmicu. Potom je delegiran Danijel Gavrić sa Druge lige, koji je takođe odustao znajući da ide u “vatru”, poslat je onaj koji ne odbija zadatke, a to je Boško Lazić.

Lazić je s druge strane sudio Šekovićima četiri puta, i tri puta su poraženi i jednom igrali neriješeno.

To su sve činjenice koje se lako mogu provjeriti. Da li je bilo nečasnih radnji, to možda najbolje mogu potvrditi akteri same utakmice, sa sve tri strane, ali sama činjenica da je utakmica završena 1:1, govori dosta o svemu, jer na kraju su svi bili nezadovoljni…..