Fudbaleri Leotara poraženi su na svom terenu u derbiju 11. kola Prve lige Republike Srpske od Zvijezde 09 sa 0:1, a pobjedonosni gol postigao je najbolji akter susreta Ognjen Stjepanović u 39. minutu.

Utakmica je odigrana po veoma teškom terenu, a domaćin je od samog početka imao inicijativu. U šestom minutu šansu za domaće je imao Miloš Sekulović, ali nije uspio da pogodi pravo mjesto. Poslije primljenog gola Trebinjci su nastavili da napadaju, ali nisu uspjeli ozbiljnije da ugroze gol Miluna Avramovića, koji je sjajno intervenisao u 68. minutu nakon šuta Stefana Paranosa.

Poslije prvog poraza na svom terenu, drugog u prvenstvu, šef stručnog štaba Leotara Oleg Ćurić bio je razočaran igrom svojih fudbalera, naročito u prvom poluvremenu.

– Igrači nisu ispoštovali ono što smo se dogovorili prije susreta i poraz je bio neminovan. Krivo mi je što se radi o fudbalerima od kojih se očekuje više. Bili su indolentni na terenu, a to ne priliči nekom ko nosi dres Leotara. Moraćemo da podvučemo crtu sa nekim stvarima. Možda je ovaj poraz i dobra prilika da se neke stvari spuste na zemlju, jer smo poslije neočekivano dobrih rezultata na startu prvenstva malo previše poletjeli – naglasio je Ćurić.

“Glas Srpske”