Prštalo je u Dubravama, u derbiju drugoligaškog Zapada, iako su mreže mirovale! Dobar fudbal, pune tribine, i naravno igrači dvije ekipe željni dokazivanja, ali i pobjede. Na kraju i jedni i drugi tuguju za preostala dva boda, ali možda i srećni što su došli do tog jednoga. U svakom slučaju Jedinstvo je prepustilo tron šamačkom Borcu, dok su Dubrave još jednom potvrdile da su veoma nezgodne ekipa, pogotovo na svom terenu.

-Poslednje kolo, došlo je kao šlag na tortu,  lokalni derbi, ulog veliki.  Veliki broj ljubitelja fudbala je došlo za isprati fudbalsku poslasticu, najbolja moguća zavrsnica prvog djela sezone. Veliki izazov za sve, Jedinsto je pokazalo mnogo u ovoj polusezoni. Na kraju obje ekipe zadovoljne. Čestitam Jedinstvu i puno sreće u nastavku, a mi smo pokazali da možemo sa svima – poručio je Mirko Milaković, prvotimac Dubrava.

S druge strane iskuni Saša Behara nije bio razočaran ishodom derbija.

-Nismo uspjeli razviti našu igru. Polusezona iza nas je jedna od najuspješnijih u istoriji kluba. Tu je polufinale Kupa Republike Srpske i drugo mjesto na kraju polusezone. Prezadovoljni smo ostvarenim rezultatima. Ostaje žal što to sve nismo  krunisali pobjedom u Dubravama, ali eto to je fudbal. Idemo da se dobro odmorimo, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. Dubravama čestitke na jednoj dobroj utakmici, žal je što je teren u jako lošem stanju pa nismo uspjeli razviti igru po kojoj smo bili prepoznatljivi u prethodnom dijelu sezone jer smo bili ubjedljivo najefikasnija ekipa – istakao je  Behara.

G. POPOVIĆ