Nije da se hvalimo (ne)uspjesima kolega iz Crne Gore, kada je u pitanju posjeta na tribinama, ali iz kola u kolo, kao da pratimo jedni druge, i nažalost, uvijek je Srpska ona donja ljestvica, kad čak i crnogorci misle da ne može niže!

Tako je portal CG fudbal napravio tekst o posjeti u Prvoj ligi Crne Gore u okviru 9. kola pod naslovom “jednu utakmicu 9. kola pratilo samo 80 gledalaca!”https://cg-fudbal.com/1-cfl-jednu-utakmicu-9-kola-pratilo-samo-80-gledalaca/. Riječ je o meču igranom u Baru između Mornara i Grbalja kada je po izvještajima na “Areni” se našlo samo 80 gledalaca. Možda i jeste tragedija, ali našoj braći i komšijama poručujemo da ima i gore….

Dođite u Republiku Srpsku!

Dok je u Baru na utakmici bilo 80, u Velikoj Obarskoj na meču Sloga – Podrinje bilo ih je 70! Nažalost, iako je u pitanju komšijski derbi, iako je Sloga lider Prve lige RS na tribinama tih 70, deset manje nego u Baru….Fudbale, šta si dočekao….

Inače, pet utakmica Prve lige Crne Gore posmatralo je 1.930. gledalaca, a šest mečeva šampionata Srpske 1.270!

Igramo se brojkama, ali nažalost, samo nam je to preostalo, jer sve je i onako izgubilo smisao. Da nam fudbal samo preživi Muftiju i Uglednog, pa kako god bilo…..