Poput Milana i one čuvene ponovljene utakmice na “Marakani” sa Crvenom zvezdom koja je ponovljena zbog magle, tako su i fudbaleri Crnog vrha vratili se sa pjesmom iz Teslića!

Naime, u prvoj utakmici za vikend do 61. minuta Proleter je vodio sa 1:0, ali je susret prekinut zbog kiše, a onda danas u ponovljenom meču tim iz Jaružana slavio je sa 2:1!

Junak susreta bio je Goran Zelenika koji je dva puta matirao Hasića, prvi put u četvrtom minutu, a za pobjedu u 69. minutu. Jedini gol za domaćina djelo je Sekulića iz kaznenog udarca u 34. minutu.

Crni vrh se sada probio na sedmu poziciju sa 26 bodova, dok je Proleter 10. sa 24 boda.

PROLETER – CRNI VRH 1:2 (1:1)

Strijelci: 0:1 Zelenika (4), 1:1 Sekulić (34, penal), 1:2 Zelenika (69). Stadion: Radolinka. Gledalaca: 150. Sudija: Milan Garić. Pomoćnici: Nemanja Pilipović (oba iz Prijedora) i Igor Pašić (Banjaluka). Delegat: Predrag Pajić (Šamac). Žuti kartoni: Amidžić, Cvijetić, Vukosavljević, Diljević (Crni vrh).

Proleter: Hasić, Kuzmanović, Jovanović, Vukmirović (od 66. Aleksić), Ristić, Omić, Osmić, Markuljević, Nikolić, Jotanović, Sekulić.

Crni vrh: Račić, Milaković (od 85. Đukanović), Aulić, Šavija, Damjanić, Subić, Zelenika, Grabovac, Cvijetić (od 90. Crnogaća), Vukosavljević (od 60. Mizdrak), Amidžić (od 60. Diljević).