Područna liga Gradiške, popularna “Kajzerica” već dvije godine zaredom potpuno bez kompasa tumara fudbalskim pašnjacima Srpske!

I drugu godinu za redom šampion, ovaj put Kozara iz TRurjaka ne želi u viši rang takmičenja, Regionalnu ligu grupa Zapad!

Naš portal je posjedu pisma u kojem klub iz Turjaka obavještava čelnike PFS Gradiška kako zbog mnogo toga neće u regiju.

Podsjećamo, isti cirkus dogodio se i prošle godine, tada je u pitanju bilo 13 Skojevki iz Grbavaca, a onda je zbog te odluke došao niz drugih, a najdeblji ceh su platili Mladost (Bajinci) i Borac (Šibovska) koji se već gotovo godinu dana nigdje ne takmiče, dok je Draško Ilić suspendovan na dvije godine. Tada su Kovačević, Brkić, Starčević optužili PFS Banjaluku na čelu sa Draškom Ilićem da je remetilački faktor, ali vrlo brzo dočekali su istu situaciju u svom dvorištu. Da li je sada možda “kriv” Vico Zeljković, ili neko drugi, ili krivica leži isključivo u nabrojanoj trojci koja “vedri i oblači” ne samo gradiškim, već i fudbalom Srpske.

Uostalom, evo i pisma iz Turjaka, a epilog ćemo svi zajedno s nestrpljenjem očekivati….