Fudbaleri Borca polako privode kraju pripreme u Medulinu! Do sada su pored bazičnog dijela rada odigrali i tri kontrolne utakmice, gdje su zabilježili po jednu pobjedu, remi i poraz.

U srijedu od 11 časova na redu je četvrti meč, i to protiv Cibalije iz Vinkovaca, a to je duel i za treće mjesto na međunarodnom turniru “Arena Winter Kup 2018”.

Odmah po završetku meča ekspedicija Borca krenuće za Banjaluku. Trenera Igora Jankovića mora da raduje činjenica da nema povrijeđenih igrača, većina njih je dobro iskoristila priliku koja im se ukazala, jer rivali nisu bili niti malo naivni.

Jedan od njih je i Stefan Dujaković, povratnik u Borac ove zime.

-Jedno poluvrijeme nas je dijelilo od finala, ali šta je tu je. Pokazali smo da možemo ravnopravno igrati sa hrvatskim prvoligašima. Dobro se radilo, atmosfera u timu je odlična, slijedi brusenje forme za ono što nas čeka tokom proljeća. Bićemo pozitivno iznenađenje, u to budite sigurni – ističe Dujaković.

Pored meča za treće mjesto, treba spomenuti da će u finalu igrati Lokomotiva i Inter iz Zaprešića, a pobjednik ovog duela biće bogatiji za 5.000 evra.