Lider se oporavio od šoka u Tesliću i lako izašao na kraj sa Ljubićem (4:0). Ponovo je kapiten Branislav Krunić pokazao da za njega godine ne znače ništa. Maestralno je vodio svoj tim do novog ubjedljivog trijumfa. Prvo je pogodio sa 11 metara, a onda i asistirao prvo Petkoviću za evrogol, potom i Markoviću za vodstvo od 2:0, odnosno 3:0. Tačku na “i” stavio je Šatara pogotkom iz slobodnog udarca u samom finišu meča,a zanimljivo da je isti igrač promašio i kazneni udarac polovinom drugog dijela igre.

Prnjavorčani nisu toliko loše igrali u polju, ali greške u poslednjoj liniji skupo su ih koštale, a treneru Đekanoviću predstoji puno posla da svoj brod dovede u mirnu luku na drugoligaškom Zapadu. S druge strane Željo sigurno plovi ka prvoligaškim vodama, i teško da ga ko može ugroziti na tom putu. I sudijska trojka na čelu sa Bojanom Panićem iz Prijedora odlično je obavila svoj posao.

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM – LJUBIĆ 4:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Krunić, (22, penal), 2:0 Petković (31), 3:0 Marković (70), 4:0 Šatara (90). Stadion: “Predgrađe”. Gledalaca: 200. Sudija: Bojan Panić (Prijedor). Pomoćnici: Duško Puvača (Novi Grad) i Goran Dukić (Srbac). Delegat: Borislav Grahovac (Kozarska Dubica). Žuti kartoni: Davidović, A. Žižak, B. Žižak, Vasić (Ljubić). 

Željezničar Sport Team: Kukrika, Pavlović, Majkić, Šatara, Bosančić, Marković (od 87. Kuzmanović), Krunić (od 76. Bilal), Jokanović (od 43. Čolić), Malić, Petković, Ostojić. 

Ljubić: Davidović, Todorović, Kovačević, B. Žižak, Mujkić (od 54. Vrhovac), Segić (od 46. Vasić), A. Žižak, Mušinović, Živković, Petrović, Žerebni (od 80. Vujasinović).