Fudbalski klub Čelinac, drugoligaš Srpske održao je Izbornu Skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Novi-stari predsjednik je Dragan Predić, koji je zbog kvalitetnog i progresivnog vođenja kluba zadobio apsolutno povjerenje članova Skupštine. Takođe, izabrani su nova Skupština kluba, koja broji 39 članova i članovi Upravnog odbora – Goran Trivić, Darko Kukolj, Mladen Marjanović, Ivan Savičić, Radovan Kovačić i Milanko Dubravac.

Novi predsjednik Skupštine je Miroslav Modić, potpredsjednik Skupštine je Željko Tubaković, za Nadzorni odbor su izabrani: Goran Modić, Draško Malić i Borislav Vrhovac.

Svi su naglasili da će prioritet i dalje biti infrastruktura, a primarni cilj na tom putu je izgradnja tribina na Tukovima. U sportskom smislu, cilj je da Čelinac ostane respektabilan drugoligaš i da se stvaraju uslovi za napredak mlađih igrača, koji će biti nosioci kluba u budućnosti. Izražena je zahvalnost svim sponzorima i prijateljima kluba, bez kojih ovi zavidni rezultati ne bi bili mogući. Skupštini je kao gost prisustvovao i načelnik opštine Vlado Gligorić, koji se obratio prisutnima, čestitao novom rukovodstvu te poželio srećan rad.