Fudbaleri BSK-a već nekoliko dana vrijedno treniraju pod trenerskom palicom Darka Božića. Popularni “banjalučki romantičari” svjesni gotovo nemoguće misije, da se pokuša izboriti opstanak na regionalnom Zapadu, ali predaje nema!

Predsjednik kluba Novak Damjanović ističe da su sve strukture u klubu mobilisane, alii da je igrački kadar mnogo jači nego jesenas, pa optimizma bez obzira na bodovni zaostatak nemanjka.

– Znatno smo pojačali ekipu. Vrartili smo iz mrkonjićke Slobode Milana Kesića i Radovana Perišića, tu je i povratnik Nikola Zec iz Njemačke, potom i “naš” Dalibor Milić, koji je dugo odsustvovao zbog povrede, a veoma blizu smo fogovora sa još jednim našim bivšim igračem Stefanom Savićem. Ukoliko i njega dovedemo, tvrdim da ćemo izboriti opstanak! A, pojačanja će biti još – ostao je zagonetan Novak Damjanović, prvi čovjek banjalučkog BSK-a.

Fudbaleri BSK-a nalaze se na posljednjoj 15. poziciji sa svega pet bodova, jednim manje od gradskog rivala Naprijeda, te sedam bodova manje od Lijevča, i pozicije koja bi mogla, ali i ne, garantovati opstanak, u zavisnosti od ispadanja iz viših liga.