Naš portal ima blizu 1.000 autentičnih video priča na “YouTube” kanalu, koji imaju preko milion i 100.000 pregleda!

Možda je nekome malo, ali nama nije, jer sve to uradili smo zajedno sa vama, i zbog vas, a na našem kanalu možete naći brojne utakmice od najnižih do najviših liga, izjava, intervjua, najava i odjava važnih utakmica, kao i prelijepih pejzaža iz Republike Srpske i BiH. Tu su i snimci dronom, bili smo prvi, i za sada ostali jedini domaći sportski portal koji je mnoge stvari zabilježio iz vazduha, pa i neke spektakularne utakmice ili navijačke grupe.

Imamo 703 pratilaca, i to ste sami izabrali, jer nikada se nismo služili reklamom, marketingom, ili sponzorisali svoje usluge.

Cilj nam je da sakupimo za početak 1.000 pratilaca, jer sa tim dobićemo na samom “YouTube” kanalu i neke pogodnosti, kako bi još više vas približili događajima koje pratimo.

U bliskoj budućnosti, pred nama je nekoliko izazova, a ono što vam možemo obećati jesu brojni video zapisi sa gotovo svih događaja. Naravno, očekujemo i vašu pomoć da nam iste šaljete, a sve to možete preko naše adrese pravdabl@gmail.com.

Dakle, ako niste, budite sa nam na “YouTube” kanalu, 704, 705, 706…..pratilac. Vas ništa ne košta, a imaćete blagovoremena obaviještenja o svemu.

Zato, pravac na naš kanal, gledajte i uživajte da se zajedno družimo….

Stranicu pogledajte OVDJE!!!