Fudbalski klub Sloga je veoma blizu da kompletira igrački kadar za novu sezonu. Ugovore sa dobojskim timom potpisali su braća Siniša i Nikola Dujaković, kao i Ajdin Redžić.

Ovim pojačanjima Sloga je gotovo kompletirala roster a trener Vlado Jagodić i uprava kluba su još samo u potrazi za dva nova igrača na pozicijama lijevog beka i centralnog napadača.

Ajdin Redžić je prošle sezone bio najbolji fudbaler Prve lige Republike Srpske i vodio je Krupu ka tituli šampiona, kao i Nikola Dujaković koji je u zimskom prelaznom roku pojačao ekipu iz kanjona. Njegov stariji brat Siniša je osvojio titulu šampiona sa ekipom GOŠK u prvoj ligi F BiH. Značajno za Slogu je što svi ovi igrači imaju iskustvo igranja u Premijer ligi BiH.

-Doveli smo iskusne a domaće igrače koji znaju šta je Premijer liga BiH. Na dobrom putu smo da kompletiramo ekipu za novu sezonu i da na Zlatibor odemo u željenom sastavu. Očekujem da sljedećih dana ugovor potpišu i naša četiri mlada igrača koji će dobiti šansu u novoj sezoni. Ostaje nam da još dovedemo dva igrača i to na poziciji lijevog beka i centralnog napadača. Imali smo dogovor sa Žoao Servosom, reprezentativcem Andore koji je igrao u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Nažalost, zbog zdravstvenih problema u porodici on je odlučio da ostane u svojoj zemlji ali ostaćemo i dalje u kontaktu– istakao je trener Sloge Vlado Jagodić.

Dobojski tim će prvu provjeru prema planu imati protiv austrijskog Kapfenberga, ali je promijenjeno mjesto odigravanja utakmice.

-Odlučili smo da meč protiv Kapfenberga odigramo na našem stadionu Luke, koji je puno uslovniji, što se tiče terena i svlačionica. Duel je u 18 časova a igraće se tri puta po 30 minuta – objasnio je strateg Sloge.

Dobojlije će 5.jula da krenu na pripreme na Zlatibor gdje će boraviti 14 dana i odigrati šest mečeva, dok je generalna proba zakazanma protiv Laktaša.