Fudbaleri Borca završili su pripreme u Medulinu, čini se više nego uspješno. Pored toga što se dobro i udarnički radilo, ostvareni su i zapaženi rezultati na “Arena Winter Kupu 2018” gdje je u konkurenciji 8 ekipa osvojeno treće mjesto. Borac je ostvario tri pobjede (Hrvatski dragovoljac 1:0, Cibalija 3:0, Slaven Belupo 1:0), te samo jedan poraz od Intera iz Zaprešića (0:2), koji ih je i koštao velikog finala, ali i tada je igra bila bolja od rezultata.

U svakom slučaju iz Medulina stiže pehar, i to za treće mjesto, što u konkurenciji velikog broja hrvatskih prvoligaša, te šampiona BiH Zrinjskog  nije rezultat za podcijeniti, čak šta više….

Vidjela se velika želja kod svih! Kako kod starosjedilaca, tako i kod novih igrača. Igrače se nisu štedjeli na utakmicama, ali niti na treninzima. Sav ovaj period zaobišle su nas ozbiljnije povrede, pa možemo samo poželiti da i u finišu priprema bude tako. Ubjeđen sam da ćemo premijeru sa Radnikom u Bijeljini 17. februara dočekati maksimalno spremni. Imamo pravo na optimizam, jer pokazali smo da i bez velikih zvijezda ovaj tim može funkcionisati. Moram reći da sam već sada na slatkim mukama kada je u pitanju najbolja postava, ali utakmice su te koje će riješiti i tu dilemu –istakao je Igor Janković, Šef stručnog štaba FK Borac.

Eksepdicija Borca iz Medulina za Banjaluku krenuće u četvrtak u ranim jutarnjim časovima, a treba napomenuti da su poslednju utakmicu protiv Cibalije propustili Stefan Dujaković i Branko Ojdanić, koji su imali povišenu temperaturu, pa u Stručnom štabu nisu želili ništa rizikovati.